Actief en Advies voor Praktische Hulpverlening

Met de vele betalingsverplichtingen en verantwoordelijkheden richting instanties is chaos in de thuisadministratie makkelijk gemaakt. Daarnaast blijkt het voor vele burgers moeilijk om daadwerkelijk te begrijpen wat er nou precies gevraagd word in de verschillende brieven die wij dagelijks ontvangen van instanties zoals de belastingdienst.

Eenmaal schulden gemaakt, lijken de schulden als een soort sneeuwbaleffect steeds groter te worden. Wij snappen dat, helaas kunnen wij uw schulden niet doen laten verdwijnen door ze af te betalen of schuldeisers gegarandeerd een stap terug te laten nemen. Wat wij u wel kunnen garanderen is bijstaan, meedenken, onderhandelen en begeleiden naar instanties m.b.t sanering. Daarnaast word de financiële administratie voor u overzichtelijk gemaakt.

Het kan zijn dat u uw administratieve rompslomp even niet alleen aan kunt of dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het enige wat u dan kunt doen is aan de bel trekken en dan kunnen wij samen met u de situatie in kaart brengen. Dit doen wij graag met u en dit geeft u inzicht. U hoeft zich er niet voor te schamen. Het is beter om advies in te winnen bij ons zodat u op tijd actie kunt ondernemen en erger kunt voorkomen.

adminActief en Advies voor Praktische Hulpverlening